Telefonnummer av homofile prostituerte Langesund

Klær menn homoseksuell oral sex

klær menn homoseksuell oral sex

Har dere noen venner i samme situasjon? Har dere lærere, helsesøster eller en fastlege som der kan drøfte det med? Hvis dere finner ut at dere vil være åpne kjærester og at det føles riktig å stå fram til andre som betyr noe for dere, så anbefaler vi dere å gjøre det.

Mange føler en lettelse når de står fram nettopp fordi de da føler seg som helere personer. Lykke til og bruk den tiden dere trenger sammen til å finne ut av dette. Furry94 Kan du nevne noen av de faligeste av dem??? De som er mest sansynlig og få De vanligste kjønnssykdommene for menn som har sex med menn er klamydia, gonore, herpes og kjønnsvorter.

De farligste sykdommene er Hiv, hepatitt B og syflis. Husk at lege kan teste deg for sykdommer. Anonym Jeg har fått høre at hiv kan smitte gjennom skjeden.. Vil det si at det er mulig for meg å få hiv ved å ha oralsex med en jente? Forutsatt at denne jenta har hatt sex med feks en gutt som har hiv, tidligere.. Det er riktig at Hiv kan smitte gjennom skjeden, men det er lite sannsynlig.

Oralsex regner vi som ganske sikker sex. Husk at blod kan inneholde Hiv, og derfor bør man være forsiktig under menstruasjon eller rifter i skjeden. Blødende sår i munnen kan også overføre smitte. Generelt vil vi anbefale alle å teste seg for seksuelt overførbare infeksjoner når man skifter partner. Anonym jeg er 15 og lurer på hvordan jeg skal få sagt til mamma og pappa at jeg er homofil mamma og fammileien hennes er kristene. Så bra at du har funnet ut at du er homofil.

Det sier noe om hvor moden du er! Vi anbefaler at du snakker med noen voksne eller noen du har tillit til om disse tingene. Dette gir deg støtte og kan gi deg trygghet. Samtidig kan det gir deg en øvelse i hvordan stå fram når den tid kommer.

Det er viktig at du oppelver dette som din prossess og at stå fram prossessen går gradvis og i ditt tempo! Anonym Jeg lurer på hva man må gjøre for å teste seg for de forskjellige sykdommene. Har lenge tengt på å teste meg, men vet ikke hva jeg må gjøre for å teste meg. Har lyst til å teste meg for alt fra Klamydia til HIV. Så bra at du vil teste deg. Det er også bra for de du har sex med. Vi anbefaler at du går til lege på helsestasjonen, fastlege eller hvis du bor i Oslo kan du komme til vår helsestasjon eller oppsøke Olafiaklinikken.

Det er blodprøver for Hiv, hepatitt og syflis. Ellers tar man prøve med pensel fra urinrøret, halsen og anus for klamydia og gonore. Noen steder kan man ta urinprøve for klamydia. Husk også at menn som har sex med menn har krav på vaksine mot hepatitt B. Anonym Nå har jeg nylig fått klamydia og lurer på om det er trygt at kuren jeg har tatt for det har tatt det bort, eller bør jeg vente med sex med andre til jeg har tatt en ny prøve igjen, for sikkerhets skyld?

Når du har tatt kuren mot klamydia, bør du kun ha beskyttet sex, dvs sex med kondom fram til du har tatt en ny test for å sjekke om behandlingen har virket. Denne testen bør du ta fra uker etter behandling. Generelt anbefaler vi menn som har sex med menn å bruke kondom. Enda en geir jo! Jeg begynte på vidregående i høst og føler meg tilpasset til miljøet der nå.

Det er veldig mange hyggelige folk, og jeg gleder meg til å dra på skolen hver dag. Nå har det sånn at jeg føler at jeg er på fløtern med en gutt i klassen, men jeg er usikker på signalene han sender. Jeg kommer med sånne kommentarer, og han kommer med sånne kommentarer.

Likevel er jeg usikker på hvordan jeg skal takle sitausjonen. Han er veldig kjekk, og morsom. Problemet er at jeg er usikker på det er sånn hetro gutt-mellom-gutt lekeflørting, som det egentlig er ganske mye av. Derfor sliter jeg å finne ut om han virkelig er homo, eller bare oppfører seg sånn. Jeg er også redd for at hvis jeg legger ordentlig ann på han, kommer han til å freake ut, og at vennskapet vi har fått går i vasken liksom.

Har dere noen ideer over hva jeg bør gjøre? Det høres ut som du er ganske forelsket i denne gutten! Og det er vel deilig!? Vi synes det er vanskelig å gi deg konkrete råd i denne saken. Kanskj du bør vente litt og bli bedre kjent med han. Er han også forelsket i deg så vil det kanskje vise seg av seg selv. Hvis ikke han er det og du sier i fra, kan du risikere å miste han. Hvis det er sånn at du kunne tenke deg å ha han som venn selv om du ikke får han som kjæreste, kan det kanskje være lurt å gå forsiktig frem.

Anonym Hvilke tester kan man ta hos dere? Hos oss kan du teste deg for sykdommene nevnt under svar over: Hiv, hepatitt A og B, syflis, gonore, klamydia, bakterier generelt, sopp i skjeden og skjedekatarr av bakterier.

Vi er åpen hver onsdag kl Anonym hei, forhuden min har blitt stram og får lett rifter, som blør litt og gror igjen, blir sår. Det er vanskelig å svare deg sikkert på hva dette kan være. Det høres ikke ut som legen din gjør jobben sin hvis han ikke vil undersøke deg. Husk at du kan skifte fastlege to ganger i året. Vi anbefaler at du kommer til oss eller går til olafiaklinikken hvor det jobber leger som kan noe om dette.

Mest sannsynlig er dette noe ufarlig som går over med rett behandling. Jeg bare lurer på hvor man bør sjekke seg for kjønnssykdommer? Husker ikke hvor, men har lest et sted at fastlegen ikke kan sjekke det ordentlig? At man bør oppsøke en ordentlig klinikk, som er mer oppdatert på dette området. Alle fastleger skal kunne teste deg for kjønnsydommer. Det er også gratis å teste seg for dette.

Hvis du synes det er vanskelig å gå til fastlegen, kan du komme til oss på helsestasjonen eller gå til den lokale helsestasjonen der du bor. Vi kjenner dessverre ikke til forholdene i Sarpsborg eller Halden, men alle kommuner bør ha eller vite om helsestasjoner for ungdom.

Hvor langt har de kommet i verden? Er det fortsatt ikke muligheter for å kvitte HIV i verden? Hvor lenge kan en HIV Positive leve? Det stod i avisen for en tids tilbake at de i Kina har funnet medisinen for å kvitte HIV, er det sant eller bare tull? Generelt har det vært en økning av Hiv, men også syfilis og gonore i gruppen menn som har sex med menn. Med de nye medisinene som holder hiv infeksjonen i sjakk slik at Aids ikke utvikler seg, tenker man at levetiden med hiv er som for andre.

Når det gjelder forskning på Hiv, er det ennå ikke fremstilt en vaksine eller en behandling som fjernes viruset helt. På grunn av at Hiv er i økning blant menn som har sex med menn, anbefaler vi alle å bruke kondom og vaksinere seg mot hepatitt B. Denne vaksinen skal være gratis. Hilsen geir og geir helge Hvordan kan jeg "komme ut" Innsendt av: Northerngirl Jeg er da ei jente på 18 som vel ja er lesbisk, men jeg tør ikke å si dette til noen uten om søskenbarnet mitt som vet det, mest fordi at hun er det selv så det går å snakke med henne om det.

Problemet mitt er en av de personene som betyr mest for meg, farmora mi, etter at faren min døde han kunne jeg fortelle ALT til har jeg ikke klart å snakke ut om noe med noen i familien. Farmora mi er imot homofili, og det er egentlig en stor del av familien min også.

Jeg er redd for å miste dem, for for min del er det nok og ha mistet min pappa og bestemor, henne kunne jeg også snakke om alt med. Hvordan skal jeg fortelle familien min dette uten at de skal være nøtt til å gjøre som de gjør med mitt kjære søskenbarn, de sier det er geit til henne, men bak ryggen hennes sier de at det går nok over, det er bare en fase så derfor er det greit.

Det er ingen fase og være homofil. Det med venner er også skumelt, hvordan greier man det uten at de blir "redd" for at man liker dem på den måten?!

Så bra at du har funnet ut at du er lesbisk. Og det til tross for at familien din er negative mot det. Det virker som du er moden og modig. Og så bra at du har et søskenbarn som er i samme situasjon og som du kan snakke med.

Hun er også heldig som har deg. Kanskje du kan lære noe av hennes prosess. Det er viktig at du snakker med noen om hvordan du har det. Fordelen for deg og familien din er at de allerede har reflektert og tenkt litt i forhold til homofili.

Husk at de også trenger tid for å forstå dette akkurat som du trengte tid til å stå fram for deg selv. Vi opplever sjelden at ungdommer som forteller om sin legning, blir avvist av bestevenner. Hvordan forholder de seg til ditt søskenbarn? Det vil gi deg mye informasjon. Lykke til og ta gjerne kontakt med oss på helsestasjonen telefon eller mobil Anonym har et spørsmål,er redd det feiler meg noe: Dette høres ikke farlig ut.

Mest sannsynlig er det et overskudd av sædvæske som utskilles av ulike kjertler. Har du symptomer som svie ved vannlating, smerter i testikler, rødhet eller andre plager, anbefaler vi at du oppsøker lege for test. Jeg er bifil, og det er ikke noe problem for meg. Mitt problem er at en i min "primær" familie er homofob, og da kan jeg ikke komme ut, siden vårt forhold er VELDIG dårlig allerede.

Personen betyr ingenting for meg, men ser han ofte og aner ikke hva han kan finne på å gjøre da det ikke hadde gjort han noe å flydd på meg, eller jeg han.. Det er ikke noe ok med homofober og iallefall ikke i familien.

Husk at det å være bifil, ikke er feil eller noe å føle skyld for. Har du noen utenfor familien som du kan snakke med? Kan andre i familien, venner, eller andre voksenpersoner gi deg den støtten og aksepten du trenger for å ha det greit?

Husk at du kan snakke med lærer, helsesøster eller legen din om dette også. Vi håper at dette kommer til å ordne seg for deg. Hilsen g og gh sounding Innsendt av: Anonym prøvde sounding men pinnen gikk litt for langt inn, og pluttseligspruta det blod.

Sounding kan være skadelig fordi man kan skade urinrøret og verste fall punktere det. Dette kan gi senskader som infeksjoner og sammenvoksninger. Vi synes du skal være forsiktig med dette.

Anonym er det lett å bli smittet med hiv med munnsex? Det er ikke lett å bli smittet av Hiv med munnsex. Hilsen geir og geir helge Oral sex og sekuelt overførbare sykdommer Innsendt av: Dette fordi munnhulen har et miljø hvor virus og bakterier trives dårligere.

Men både klamydia, gonore, herpes og syfilis kan smitte oralt. Derfor tar vi tester av disse sykdommene fra munnhulen. Hilsen geir og geir helge Hvordan få et vanlig liv? Anonym Jeg har det fint og er fornøyd med min sosiale omgangskrets, men har liten kontakt med andre homofile. Chatting på nett er ikke helt det store heller. Hvordan kan jeg komme i kontakt med homofile utenfor homsemiljøet? Hvordan er det vanlig for homofile å gå frem for å få kjæreste?

Hva kan jeg se etter hos andre for å vite om de er homofile? Jeg føler at nettbruk og det å skulle bli del av et "homofilt miljø" bare vil markere forskjellene mellom meg og mine hetrofile venner enda tydeligere, og det er noe jeg ikke føler meg komfortabel med. Hva kan jeg gjøre for å få et så "normalt" liv som mulig, for å slippe å hele tiden føle at jeg er annerledes enn alle rundt meg?

Forventer ikke noe klart svar, men dette er spørsmål jeg ikke vet hvor ellers jeg kan få relevante innspill omkring. Det du spør om er noe mange i en stå fram prossess tenker på. Umiddelbart får vi kanskje en fornemmelse av at du ikke helt har stått fram for deg selv ennå. Har du akseptert for deg selv at du er homse? Homofile og lesbiske og bifile er en minoritet i samfunnet. Det innebærer at det kan være vanskeligere å treffe andre likesinnede.

Det er kanskje det du sier noe om. For å møte noen som deg, anbefaler vi at du bevisst oppsøker "vårt" miljø. Du er allerede på gaysir. Har du lest Blikk? De har en stov oversikt over aktiviteter. LLH har lokallag over hele landet, sjekk www. Jeg føler det er veldig mye snakk og nærmest hysteri om at det er så lett å få seksuelt overførbare sykdommer for menn som har sex med andre menn.

Og jeg sier ikke at man skal slutte å være forsiktig, men er det virkelig så "lett"? Jeg har et ganske normalt sexliv dvs. Vi viser til tidligere svar. Bruker du alltid kondom, har du lite å frykte. Jeg er en bifil kar, med halve slekta fra Marokko. Mamma veit jeg er bifil, men vi begge unngår at pappa skal få vite det. Vi er usikre på hvordan han kommer til å reagere i og med at han har vokst opp i et muslimsk land, og med "muslimske" verdier og tanker.

Han har bodd her i Norge siden , og har aldri i sitt liv vært praktiserende muslim - altså, han er ikke religiøs, men tankegangen er fortsatt påvirket av hans tidligere miljø. Jeg vet han er glad i meg uansett, men forholdet kommer nok til å bli litt uvanlig. Hvordan skal jeg si det til han, og hva skal jeg gjøre om han ikke godtar det? Vi skjønner at dette kan være vanskelig for deg. Det veldig viktig og veldig bra at moren din støtter deg. Vi ønsker å svare deg ved å stille noen spørsmål som kanskje kan belyse temaet for deg.

Det er stor forskjell på folk fra muslimske lannd også. Ahmed, en mann i årene, ble ikke trodd da han sa han er homofil, ettersom offiseren ikke syntes han så ut som «en typisk homo». De ville også vite hva slags leketøy jeg lekte med som barn, sier Ahmed til BBC. Så ble han bedt om å legge frem et bilde der han poserer i kvinneklær.

Dette nektet han å gjøre. Han foretrakk å legge frem et bilde der han kysser en annen mann. Avgjørelsen i hans sak er utsatt et år. Han tror dette skyldes at han ikke ville iføre seg kvinneklær. Og de adlyder ordrene, selv om det slett ikke ikke finnes noen vitenskapelige metode for å fastslå homoseksualitet, sier en psykiater med fartstid i et tyrkisk militærsykehus til BBC. En annen homofil mann, Gökhan, var forberedt da han ble innkalt på slutten av tallet.

Ansiktet mitt måtte være synlig, og bildet av akten måtte vise at jeg var den passive part. Dette holdt til å gi meg det rosa sertifikatet, sier han til BBC.

...

: Klær menn homoseksuell oral sex

Klær menn homoseksuell oral sex Kan ikke heterofile holde sitt seksualliv for seg selv også? Umiddelbart får vi kanskje en fornemmelse av at du ikke helt har stått fram for deg selv ennå. Som om det ikke finnes nok av løssluppen heteroseksuell utfoldelse, eller dekadense om du foretrekker den terminologien. Dèt kan vi leve med. Anonym Nå har jeg nylig fått klamydia og lurer på om det er trygt at kuren jeg har tatt for det har tatt det bort, eller bør jeg vente med sex med andre til jeg har tatt en ny prøve igjen, for sikkerhets skyld? Stort stigma — Å være smittet av hiv var og er fortsatt en tung psykisk påkjenning.
HOMOSEKSUELL TANTRA MASSAGE DENMARK NORSKE GUTTER BILDER Sign in to follow this    Followers 4. Kan du ikke ofre det? Hvis han hadde hatt rødt armbånd på den andre hånda hadde han vært passiv, forteller Roy. Spørsmålet om homofili er en sykdom har blitt diskutert av mange, men den diskusjonen har forutsatt at homofili er en psykisk disposisjon, og er dermed stort sett meningsløs. Det betyr at det er mange ulike kundegrupper og at de som kjøper én type sexarbeid ikke nødvendigvis er de samme som kjøper en annen type sexarbeid. Helseutvalget for bedre homohelse opplyser at de månedlig deler ut om lag gratis kondomer på Sognsvann.
Thai homo nuru tantra norway Temmelig ignorant innlegg av pushby. Disse er også frustrerte og klager og demonstrerer, de nekter å godta avgjørelsen, de tenker på seg og ikke på fabrikkens beste. Det var mange tusen på et par timer. Ta kontakt hvis dere lurer på noe! Har du spørsmål om hiv, homofili eller seksualitet?
ANUNCIOS DE ESCORT KNULLE KONTAKTER HOMOSEKSUELL Dette handler i stor grad om et større samfunnsproblem hvordan menn som har sex med menn blir behandlet, og hvor noen blir utsatt for diskriminering av majoritetssamfunnet. ER jeg helt sikker om jeg har kondom på under hele akten? Har du søsken som vet. At land som har en streng seksualkodeks har mindre SOI er heller ikke så underlig, uansett om tallene er underrapportert, klær menn homoseksuell oral sex. Mannen er ikke frempå: Før jeg kom ut for ham var jeg kjempe nervøs for hvordan han kom til å ta det faktummet at jeg er homofil. Én lege krevde til og med at alle hivpositive skulle tatoveres i lysken, noe som ble trykket ukritisk i de store avisene, forteller Almedal.

Klær menn homoseksuell oral sex

Klær menn homoseksuell oral sex

MATURE HOMOSEKSUELL NUDIST KNULL CHATT

Lykke til og bruk den tiden dere trenger sammen til å finne ut av dette. Ingen produsent sender med viten og vilje ut deffekte varer på markede. Altså, jeg mente ikke at andre kanskje har påstått at du klær menn homoseksuell oral sex homofil. Kondom og glidemiddel beskytter, det samme gjør det å kutte ned på antall sexpartnere. En rekke homofile gir uttrykk for at de er tilfreds med sin seksuelle orientering, de viser inen manifest psykopatologi, og fungerer sosialt tilfredsstillende. Skal et individ få bestemme over en annens liv mot dens eget ønske?

For da har han brukt meg som et "trofe" for å svekke evt. Klimaks hos kar hva er det? Men det kan jo også handle om potens og prestasjons angst. Eller en som ikke er trygg på seg selv når det kommer til sex. Er selv kar og gir aldri gaver til en dame jeg ikke har vært sammens med en stund.

Så det er godt mulig han er uerfaren også. Ja, er hard men kommer ikke Lurer på om andre som leser dette har opplevd lignende? Altså å havne i forhold med en homofil? En helt vanlig mann skal slite godt med å ikke komme når han først er i gang.

Så enten sliter han med noe i seg selv eller så har han som du nevner en annen legning. Sier han ingenting når det "ikke skjer noe"? Nei, vi bare ga oss uten å si noe. Hadde holdt på lenge og jeg var fornøyd for å si det slik, men ikke han. Han vet også at jeg kom. Vanligvis blir menn ekstra opphisset når de får en dame til å nå "det" stadiet, men ikke han.

Han er over Han får lett ereksjon og den varer leeenge, men altså Veldig frustrerende for meg, da føler jeg jo at han ikke liker det. Eller at han er homo da. Hvis jeg er på runde 3 i løpet av en dag, bruker jeg noe lang tid og er mindre lett å opphisse. Altså kan få den i gang, men det er liksom ikke så godt lengre. Så det er jo også en mulighet, at det er en som har flere. Men du får prøve å være litt direkte med han, ikke enkelt men lønner seg ofte.

Leste du innlegget i det hele tatt? De har vært sammen i én mnd og har hatt sex kun 3 ganger.. Og av 3 ganger har det bare gått for han 1 gang. Synes det er noe som skurrer her jeg og..

TS, snakk med kjæresten din. Kanskje han bare er uerfaren eller aseksuell? For det kan ikke tenkes at han er en type asexuel?

Hva med å prate med ham om dette? Fortelle ham at du gjerne vil ha mer sex, men at du syns det er rart at han ikke kommer? Det kan tilogmed være en sykdom eller noe.. Homofile menn kan greit ha sex med kvinner om de går inn for det, og penetrering føles jo fortsatt bra.

Men de vil jo ikke akkurat vise en enorm entusiasme for f. Jeg kjenner veldig mange homofile som er ultra fasinerte av pupper. At menn blir harde, kan holde på lenge uten at de får orgasme er da like normalt som å få orgasme. Han kan slite med sein sædavgang, det kan være prestasjonsangst siden dette er nytt for dere begge, en sykdom, medisiner eller at han rett og slett bare er sliten. Ikke alle menn bruker ikke så mye tid på bryst, slikking eller fingring da de vil banke på med en gang.

Min eksamboer brukte tre måneder på og bli trygg på oss i senga, han var stiv som et spett, han nøyt virkelig sexen og alikevel uteble orgasmen. Han måtte også læres opp til å bruke mer tid på kroppen min. Vi var sammen i fem år og sexen ble bedre og bedre for hvert år. Fordi vi pratet sammen om våre behov og tok opp ting som kunne jobbes med. Den dag i dag kan min eksamboer fortsatt gå måneder med runking og sex uten orgasme. Plutselig så løsner det. Vi damer har våre opp og nedturer vi også.

Jeg aldri hørt en mann mistenke dama si for å være lesbisk fordi orgasmer uteblir og pga lav sexlyst. Vi var aldri avhengig av å få orgasme vær gang under sex fordi sexen i seg selv var rein nytelse.

Så orgasme eller ei så var sexen perfekt. Så råder mitt er å prate med han. Ikke sitte på et forum og overanalysere bagateller ut fra dine tanker. Fascinert og entusiastisk er vel ikke nødvendigvis det samme.

Tja, jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har hatt homofile tafse på puppene mine jeg. JEG ville ikke brukt akkurat det som målestokk for om dem var homofile eller ikke. Hvis det er lite sex i begynnelsen av et forhold så spørs det. Det pleier nemlig å blir gradvis mindre over tid. Ikke et godt tegn. Hvis TS er den bimboen hun selv beskriver så er dette merkelig.

Sannsynligvis er det noen her som seiler med falsk flagg, men grunnen er sannsynligvis ikke den TS tror. Jeg ville prøvd å sjekke nærmere bakgrunn til denne "rare" beileren. Dette sier vel kanskje mer om deg og dine venner, enn om homofile generelt? Sa heller ikke at det var en viktig målestokk, men en av dem. Om han liker å gi oralsex anser jeg som enda viktigere. Men det gjør vel du også litt for moro skyld med homofile kamerater?

Det gjør jeg ikke engang med partneren min, kan ikke fordra oralsex.. Poenget er at flertallet vinner, slik fungerer et demokrati. Hører det hjemme i et demokrati at flertallet skal bestemme over og styre det enkeltes individuelle liv, tanker, meninger og kjærlighet — hvordan alle er og må være, der alle blir gjort like?

Mine tanker går ikke bare til homofile, men ulike mennesker generelt som er annerledes fra andre, enten seksuelt, mentalt, fysisk eller kroppslig. Poenget er at demokrati er flertallsstyre.

Homofili er ikke skadelig i samfunnet hvis det blir holdt på sin rette plass. Homofile må slutte å fronte sin homofili i det offentlige rom og i media. Hold homofilien innen for de private husvegger. Ikke infiser samfunnet med dens kultur og tankegods og dens motbydelige seksualhandlinger.

Heldigvis for oss homofilerte, som du kaller oss, er du en minoritet blant heterofile — du ville knapt synes i en representativ studie. Et demokrati sin styrke er faktisk hvordan de klarer som majoritet å ivareta minoriteten og de som ikke deler flertallets sy.

Hva slags system du representerer er uønsket i vårt samfunn. Det er vel heller ingen som påstår at uforpliktende sex hvorhen den foregår eller med hvilken seksuell preferanse er lik kjærlighet?! Temmelig ignorant innlegg av pushby. Som om det ikke finnes nok av løssluppen heteroseksuell utfoldelse, eller dekadense om du foretrekker den terminologien. Men du mener altså at f. Joda, Kjell, er enig i at samfunnet vi lever i er dekadent og har gjort sex til en underholdningsvare, det er jo gjennom denne dekadensen at homofili har sneket seg inn.

Dette er historisk bevist igjennom gamle sivilisasjoner hvor nettopp dette har skjedd. Vi har en lei tendens til å gjenta historien, i stedet for å lære av den. Hvorfor har du så trang til å bestemme hvem andre skal få dele livene sine med, og hvem mener du har gitt deg denne retten over andre? Holder det ikke med at du bestemmer over ditt eget liv? Heterofili har ikke bare sneket seg inn over alt, den har bombardert oss med propaganda på ulike måter i årtusener: Det er på tide at andre mennesketyper få slippe til også nå og at folk får bli fri og være i fred til å skape sin lykke.

Er du ikke klar over hvor mange mennesker som lever i sørgelige forhold og hvor mange som har endt sine liv på grunn av frykt og ytre krav i stedet for å følge sine egne hjerter.

Er det ikke meningen at vi alle er 1 og skal se det beste i hverandre? Husk at kjønnssykdommer kan alle få og at HIV kan smitte fra heterofil til heterofil. Nei, det gjelder ikke bare at folk må få kunne få elske den de vil, selv om dette skulle være av det samme kjønn. Homofili er som sagt ikke bare seksuell preferanse. Det er som jeg har sagt før i et innlegg på denne siden, at vår seksuallitet er selve kilden til vår tenkemåte, kultur, livsstil og alt et menneske er.

Når nå andre seksuelle legninger skal begynne å finne sin plass, sammen med hetrofile i det offentlige rom, så vet vi at dette vil føre til ukjente og sannsynligvis ødeleggende ting.

Det vil komme til å bli ekstremt komplisert. Joda, HIV kan smitte mellom hetrofile, men det ble introdusert igjenom bifile som en link til homofile som HIV oppstod hos. Homofili bør fungere som en seksuellt greie, ved at de har sine nettsider, saunaer og egne treffsteder. Tror du det plutselig bare oppstod i en homofil mann. Straff fra Gud eller noe? Du prater mye for en person som ikke vet særlig. Det er en mutasjon fra et SIV-virus som med stor sannsynlighet ble overført fra sjimpanser til mennesker.

På lik linje med fuglevirus, for å bruke en sammenligning du kanskje har hørt om…. Google det og gå på bibliotekeer og les om gamle sivilisasjoner. Kanskje NRK kan lage et program om hvordan homofili var i gamle sivilisasjoner og dens innvirkning på samfunnet og hvordan det fjernet.

Men vet at alt kan vinkles og fakta kan bli utelagt, så det vil vel bli noe politisk korrekt historie time…. Hva har egentlig du lært av historien Pushby? Du er for meg en lei tendens som gjentar seg hver gang homo tema kommer frem i det offentlig rommet… gjesp!

Det blir for mye å skrive om jeg skal begynne å legge ut om hvor ufattelig ignorant, trangsynt, uvitende og generelt prippen du virker. Først kan man jo spørre seg om hvorfor du i det hele tatt gadd å klikke deg inn, for så å lese artiklene, når det er så ubehagelig å lese dette for deg. Men jeg velger heller å spørre: Kan det ikke være verdt å skrive om dette i media, sånn at de det kanskje angår homofile kan lese seg opp og få litt mer tilgjengelig informasjon om HIV og aids?

Det er for ungdom , kan lese seg opp sånn at de forhåpentligvis klarer å holde seg friske og smittefrie? Kan du ikke ofre det? Selv om det var svært så ubekvemt for deg at du fikk et innsyn i andres seksualitet, livsstil, historie og sykdom servert på denne måten. Myndighetene kunne lage en webside med et eget domene, om homofil helse og latt homofile meldt seg på et anonymt nyhetsbrev, som gjorde at de fikk vite alt dette. Det er sikkert mange slike tv-kanaler man kan spesialbestille med homofilt innhold.

Homofile menn driter i alle. Ta alle homofile under en stor kam. For innholdet i denne artikkelen gjelder vel samtidige homofile i Norge? Bare det at du kommer opp med Jan Thomas som eksempel sier ganske mye om hvor lite ungangspunkt du har. Kom deg litt ut, få noen nye venner, nye inpulser, utvid gjerne horisonten din litt. For det første leste du den, noe som tydeligvis gjør det til underholdning for flere enn bare de homofile. For det andre må du da skjønne at hetrofile gjør akkurat det samme.

Du virker temmelig ignorant selv,det er knapt noen gruppe som i de siste tiårene har blitt bombardert med info om hvordan beskytte seg mot seksuelt overførbare sykdommer, og det går klart fram i dokuen at det hjelper ikke et spøtt. Selv tiåringene vet dette idag, sannheten er at homofile menn driter i det bare de får et eller annet…………, syke egoister kalles slike. Jeg undres hva vi kaller vi slike som deg Jan Hauger versom har så god oversikt over hva dagens åringer har fått med seg i motsetning til menn som har sex med menn?

Jeg tror at for de fleste er homofili helt normalt, og jeg er sikker på at alle som besøker denne dokumentarsiden har venner eller familie som er homofile, enten de har kommet ut av skapet eller ikke. Det du undrer deg over er vel hva som er motivasjonen for P3 Dokumentar til å fortelle om dette. Vårt mål er ganske enkelt å fortelle historier fra ung norsk virkelighet, på en åpen og ikke-dømmende måte. Denne dokumentaren er med andre ord ikke laget fordi folk i det miljøet vi får fått lov til å besøke har et skrikende behov for å vise seg fram, men fordi vi i P3 Dokumentar syns det er en viktig historie å fortelle fra et miljø få av oss har vært på innsiden av no pun intended , og for å feire de som legger så mye tid og arbeid i å informere og hjelp, i dette tilfellet Helseutvalget og Sjekkpunkt, som gjør en fantastisk jobb.

Vi oppfordrer forøvrig alle om å holde en god tone i kommentarfeltet. Undring, forundring og diskusjon er superbra, men hold diskusjonen ren og klok. Vi sier jo alle at vi ikke blir påvirket av reklame, men det at tilstedeværelsen av et produkt som kjøres om igjen og om igjen igjennom de forskjellige mediakanalene, gjør at produktet blir festet i sinnet. Unges hjerner er som svamper og ekstremt påvirkelig av miljøet de er i.

Det er lett og bli presset inn i den formen som er mest dominant. Står en imot så får man føle det. Unge liker å bli godtatt og føle at de en av gjengen. Som du sier, så har mange en homofil i familien, eller kjenner til en. Det er forståelig at familien føler et sterkt behov for å rettferdiggjøre handlinger til den de elsker. Det ser jo vi stadig i nyhetene hvor spesiellt moren står frem og forteller hvor god og snill barnet hennes er, selv om han er tiltalt for mord og voldtekt.

Kvinner sender jo kjærlighetsbrev til dømte barnemordere. Problemet for samfunnet blir jo når politikere og andre innflytelserike folk har en homofil i familien. Folk som er utpregede følelsemennesker biter på. Vi er forvetne på ting vi avskyr, med andre ord. Det er det media lever av. Dessverre har også folk i media også hang til lite selvinnsikt hvor slike ting kan bære avsted. De fleste unge mennesker ser paa homofili som normalt fordi de ikke er like trangsynte og hjernevasket som du.

Hilsen en heterofil men tolerant mann. Det er interessant å lese innleggene dine. Du har åpenbart ikke fått med deg det viktigste i denne dokumentaren, sannsynligvis fordi du da ville vært nødt til å revurdere ditt syn på homofile og deres synlighet i samfunnet.

Da snakker man ikke om sin legning, og man tar gjerne større risiko for å tilfredsstilt sitt behov på en anonym måte. Når rus også er med i bildet blir det bare verre. Det er en egoistisk tankegang og sier mye om deg! Æsj, fysjom, og slikt. Mennesker som, akkurat som deg, har rett til å leve sitt liv slik de selv ønsker. Og som alltid i diskusjoner om homofili og HIV, blir lesbiske glemt. Hvordan passer det inn i ditt trangsynte univers? Mange tullinger som driter i sin egen og andres helse for å kunne tilfredsstille sine syke lyster.

Burde betale sine medisiner og behandling selv. Du har tydligvis ikke hørt eller lest dokumentaren. Majoriteten av de som blir smitta med hiv tilhører en gruppe som IKKE er selvidentifiserende homofile. Dette handler i stor grad om et større samfunnsproblem hvordan menn som har sex med menn blir behandlet, og hvor noen blir utsatt for diskriminering av majoritetssamfunnet.

Her står det også litt tall http: Tro meg, hadde homofile på en eller annen merkelig måte, endt opp som et flertall, så hadde hetrofile fått merke det til gangs. Når du snakker om naturens gang så mener du visst det å føre genene videre. Meg bekjent så er homofile verken mer eller mindre sterile enn heterofile. Jeg synes ditt syn på flertall vs.

Og jeg registrerer at du ikke har kommet med noen kilder til dine påstander. Joda, homofile kan få barn, men da trengs det jo en kvinne, og er man lespe så trenger man en mann. Det ene utelater det andre, med andre ord. Mitt syn på flertall vs mindretall er ren logisk tenkning og oppservasjon av andre typer konflikter, men med samme framgangsmåte.

Nope, dette var logikk. Tenkeevnen min forhindrer meg i å gjøre meg til en offentlig skyteskive for den agressive homomafian. Jeg lærer igjennom å oppservere. Det er vel ikke det minste rart at lesbiske nesten ikke er utsatt for HIV-smitte? I flere uavhengige undersøkelser viser det seg nå at over 60 prosent av befolkningen er enig i at ekteskapsloven skal omfatte alle, uavhengig av seksuell orientering. På begynnelsen av tallet mente mindre enn 10 prosent av befolkningen det samme! Dette er tall fra , kan være det finnes nyere tall også, skal se hva vi finner.

Sakset fra en rapport på regjeringen. Ok,skjønner at du som journalist holder en nøytral tone, men er du enig at folk som har et slikt handlingsmønster egentlig burde kommet inn i et behandlingsopplegg? Behandling fordi de er homofile, eller fordi de bedriver risikoadferd? Det første er medfødt, og det andre må uansett være frivillig tenker jeg. Men det er vel ikke opp til meg og deg å bestemme, men de det evt gjelder?

Morten, du eier evnene til å lirke deg rundt i et samfunn uten å lage bølger. På mange måter beundringsverdig, men forstår at din agenda åpner ikke for meninger som ikke er strøkne innen populismens rammer.

Det beviser du ved å hevde at risikoadferd, som kan ha innvirkning på eventuelle koner og deres barns trygghet, skal være underliggende for rissikotagerens rett til å velge om han vil ta imot hjelp. Logikken og samfunnets beste var jo om disse risikotagerene ble stilt til veggs og tvunget til å ta et oppgjør med sitt spill, skill deg fra konen din og lev ut din homofili og ta dens konsekvenser, du har en adferd som fører til drap.

Man kan ikke ta hensyn til den skyldige part, siden dette kan bety døden for den uskyldige part. Syns vi har skapt greie bølger med denne dokumentaren. Men ja, jeg forsøker, som de fleste mennesker å oppføre meg på en ordentlig måte, også på internett.

Storøyd og sjokkert ja, men inkluderende og åpen. Tar din kritikk som et kompliment. Det du skriver om automatisk varsling er interessant, men dette er på sett og vis håndtert i Smittevernloven og Straffelovens paragraf Strafferammen for å ikke varsle feks sin kone om at man har hiv kan straffes med år i fengsel.

Personlig mener jeg det usedvanlig ondskapsfullt å ikke teste seg og ikke si fra til den man har sex med. Men skjønner også at de få det gjelder fortrenger det, og utsetter hiv-testen i det lengste.

Det er derfor utrolig flott at Helseutvalget har dette Sjekkpunkt-prosjektet hvor de går ut og aktivt konfronterer og tester folk. De gjør en uvurderlig innsats for å få antall nye hiv-tilfeller i Norge ned. Skjerpings, det er mange helseutfordringer vi tillater i dagens samfunn uten at vi definerer folk inn i behandlingsregimer, men at dette tilhører den menneskilige frihet.

Eksempelvis røyking og kols, fedme og overvekt, alkohol og alkoholskader, diabetes etc. Legestanden deffinerer homofili som en legning, går ikke an å kurere. Kan kun kureres i det offentlige rom ved ikke å la homofile homofilere sin homofili der. Så medisinen for samfunnet er at de homofile holder sin legning innen for sitt hus fire vegger. Dèt kan vi leve med. Da foreslår jeg at de heterofile heterofilerer sin heterofili innenfor de fire vegger også, slik at samfunnet blir legningsløst.

Rett og slett fordi at dersom dere blir skadet av å vite om homofili, så må det gå begge veier: Men, du mener seriøst at verdisynet vårt defineres etter hvem vi har sex med?? Kan du utdype det, for det var ganske bak mål, i min mening! Hvem jeg har sex med bestemmer da vitterlig ikke mitt verdisyn, min moral, mine motivasjoner eller noe annet.

Hvilket kjønn jeg lever med har egentlig ikke endret noen ting for min del, annet enn at jeg har blitt et gladere menneske. Så jeg kunne godt fortsatt å levd med menn, og vært et pessimistisk destruktivt menneske istedet, om du mener det former god kultur og verdisyn. Det morsomste er at jeg faktisk mislikte menn sterkt, og kunne egentlig blitt sett på som mannehatende, i tiden jeg var med menn.

Når jeg kom ut av skapet som lesbisk, og begynte å leve med kvinner istedet merket jeg at jeg ble mindre mannefiendtlig. Den dag i dag har jeg ikke noe problem med menn i det hele tatt, og føler ikke noe negativt over dem.

Så, det at jeg ble klar over legningen min gjorde at mitt verdisyn ovenfor det mannlige kjønn ble mer positivt. Er ikke det en god ting? Hvorfor må homofili bekjempes? Mener du at de som er homofile skal leve i sølibat eller kjærlighetsløse forhold? Kan og bør heterofili bekjempes på samme måte også isåfall? Bekjemper man hetrofile, så betyr det utslettelse av menneskeheten.

Bekjemper man homofili, så betyr det — intet savn i naturens gang. Det som MÅ bekjempes er dine holdninger til homofili.

Tør ikke tenke på hvike andre samfunssyn du har! De trenger vi virkelig ikke få gjengitt her. Spørsmålet om homofili er en sykdom har blitt diskutert av mange, men den diskusjonen har forutsatt at homofili er en psykisk disposisjon, og er dermed stort sett meningsløs. Uanz kom Norsk Psykiatrisk Forening fram til følgende uttalelse i Vi skal ikke her gå inn på årsaksforhold og vurdering av homofili som en positiv eller negativ livsform fordi det selvsagt blant psykiatere er forskjellige oppfatninger av homofili.

En rekke homofile gir uttrykk for at de er tilfreds med sin seksuelle orientering, de viser inen manifest psykopatologi, og fungerer sosialt tilfredsstillende. Noen kommer til behandling på grunn av samfunnets sosiale press. Psykiatrisk behandling med sikte på endring av seksuell orientering synes å ha begrensete muligheter for å lykkes. I diskusjonen om psykiatriens forhold til homofili er det flere spørsmål som ofte blandes sammen.

Det ene knytter seg til sosial diskriminering , det andre til bruk av psykiatriske diagnoser , det tredje til vitenskapelige spørsmål.

Som psykiatere stiller vi oss kritiske til bruk av diagnotiske klassifikasjoner i ikke-faglige sammenhenger, for eksempel … i hverdagslivet og den offentlige debatt. Pushby og trollmannen er nok neandertalere som er født i feil tid. Synes det er fint at de lever ut sine lyster men alle må jo prøve å være litt fornuftige og bruke beskyttelse.

La de nå drive uten kondom da, så utrydder de seg selv etter hvert. Evolusjonen som rydder ut søpla over tid. Jeg kan bare ikke fatte at disse mennene tar sjansen på å pådra seg en alvorlig livslang sykdom kun for å oppleve noen minutters ekstase. Er jo som russisk rulett.

Hvor dum går det egentlig an å bli? De kan jo heller ikke i ettertid si at de ikke visste. Men nå snakker vi som sex. Hetro,homo eller hva det måtte være. Dette handler nok om at man på tross av kunnskap er i en slik livssituasjon at alt som har med rasjonalle valg er utilgjengelige.

Er jo forresten også en kjent sak at mennesker som synes homofili er motbydelig, ofte er homofil selv. Det vet jeg for jeg var også slik frem til jeg kom til slutt ut av skapet. Hva synes dere, Pushby og trollmannen???? Ærlig talt, det er det argumentet som rompiser og flat bankere har brukt i uminnelige tider for å stoppe kjeften på homomotstandere, prøv å være litt mer kreativ i din argumentasjon,da.

Jeg synes homofili er motbydelig , men jeg kan forsikre deg om at jeg går ikke med en skaphomse gjemt. Et annet alternativ er at homohatende heterofile menn er redd for at homofile tenker på og vil behandle dem på samme måte som de tenker om og vil behandle kvinner. Tenk litt på den. Men du kan godt få synes homofili er motbydelig, det har du helt rett til!

Alle har rett til å ha egne meninger om ting. Se det fra en annen side, jeg synes overplukkede øyebryn, eller overdreven hosting er motbydelig, men jeg ville ikke sagt det til en random fremmed sånn uten videre.

Det har noe med vanlig høflighet å gjøre, altså god oppdragelse. Jeg misliker også religion sterkt, men de eneste gangene jeg reagerer er når jeg blir belært eller slengt bibelvers etter. Har jeg en religiøs bekjent, eller ser jeg en artikkel om kristne i Oslo i avisa, så skriver jeg ikke random drit om at religion suger og religiøse er dumme.

Igjen, det er deres livsvalg noe homofili ikke er: Du trenger faktisk ikke like homofili, for å opptre som et veldannet menneske ovenfor homofile, eller behandle oss som alle andre.

Så min argumentasjon er egentlig ganske enkelt: Trenger ikke være kreativ, sier bare det som er faktum. Du stakkars, tror du er kreativ og får tilsnakk av redaksjonen fordi du har et ordforråd som ikke engang egnes på trykk.

Joda, jeg terger jo litt men det er sant, som sagt så har jeg vært der selv og dette har du helt sikkert hørt før. Altså, jeg mente ikke at andre kanskje har påstått at du er homofil. Sånn i tilfelle du skulle missforstå det siste jeg sa. Men man kan ikke altid kjenne andre på seg selv, slik som du argumenterer for.

Har ellers også hørt at homohatende heterofile menn er redd for at homofile tenker på og vil behandle dem på samme måte som de tenker om og vil behandle kvinner. Å stappe hendene langt opp i tarmen på folk og urinere på hverandre er motbydelig samme hvilket kjønn det.

Og jeg har ingenting imot at folk er homofile, men dette som leses her er bare vemmelig. Jeg vet også om homofile som gir blaffen i om de får HIV, de sier medisinene er så bra og det er mye de får gratis som bla tannlege. Når de fortalte meg det ble jeg kvalm og tenkte de burde ha betalt dette selv. Ikke fordi de er homofile, men fordi de gir blanke f. Du har noe rett i det du sier. Men att du mener andres sexuelle praksis er motbydelig for du stå få det selv.

Så lenge to voksne mennesker er med på dette frivillig burde det vel vært greit? Jeg har sett at det er mange heterofile som også tiltrekkes av denne type sex det er skrevet om her. Men det er vel ikke så interessant for p3 skrive om. Har man virkelig fordommer mot en minoritet er denne reportasjen midt i blinken for alle homohatere. Dette er en artikkel som hadde gått rett hjem hos Putin tilhengeres antihomolov.

Gleder meg å lese om nynazistene. Og kanskje ta de ekstremistiske muslimene i samme slengen? Blir ikke overrasket om denne meldingen blir redigert bort. Men ironi er vel ikke din sterkeste side er det vel? Morsom vridning fra din side forresten, typisk å latterliggjøre meningsmotstandere.

Håper denne meldingen ikke blir slettet selv om du ikke liker det jeg skriver……. Nei har aldri beskyldt NRK for å være homohatende. Har nok ikke slettet noen kommentarer. Det er slettet fire kommentarer på P3 dokumentar den siste måneden, 2 på denne dokumentaren, men ingen i denne tråden, såvidt jeg kan se i admin. Hvis du drar opp til Sognsvann for at et fremmed menneske skal pisse på deg,drite på deg, kjøre knyttneven opp i rektum på deg, ja da er du alvorlig sjuk!

Det er merkelig at voksne mennesker ikke skal kunne diskutere uten at noen skal komme med sånne usmakelige innlegg som du og visse andre her har gjort. Synes vel at det mest usmakelige her er det som kommer fram i dokuen, gratulerer med at du er blitt voksen. Ja d er ekkelt med homofile el hetrofile personer som liker å bli bebæsjet i ansiktet. Husker jeg så en film med noen som spiste avføring etterligning , og jeg brølte i en time etterpå.

Vet ikke om d er vitenskapelig dekning for en sånn påstand. Hvilken forsknings-rapport er d du støtter deg på? Sånn sett KAN det være rasjonelt å spise avføring inneholder bl. Har bare 1 kommentar…… La de styre på, og la de betale evt medisin selv. Hvorfor skal ansvarsfulle gutt1 betale for ansvarsløse gutt2? D er jo nesten en straff for å være ansvarsfull. Og så handler d også om naturlig seleksjon, dvs disfavorisering av dårlige gener.

D kan en ikke gjøre mye med. Div kampanjer mot hiv har et sosial-demokratisk utg. Natur-vitenskapen har lidd kraftig i norge, delvis pga sosial-demokratiet og delvis pga d har vært tabu etter WW2 å hevde mennesker har iboende potensial til egenskaper, implisitt at person A kan ha fortrinn person B ikke har. Gleder meg til nordmenn får et mer natur-orientert og vitenskapelig syn på mennesket, d kommer også til å skape større og ikke minst EKTE aksept for homofili. Det kan man selvsagt.

Men det handler da ikke kun om den som er smittet, men om det som kalles folkehelse. I mellomtiden, er det ren statistikk, dvs antall seksualpartnere som er det avgjørende.

Og uansett hvordan vi vrir og vender på det, er forebygging så enormt mye mer kostnadseffektivt enn medisinering. Det oversiktskartet er jo delvis meningsløst. Hvis du ser bort i fra Afrika er jo resten bare en oppsummering av inbyggertallet i diverse land. Hva er antall hiv-smittede per capita — det er jo det som er interessant. Overraskende høyt i USA men det kommer nok litt av nærheten til karibien som også var vesentlig høyere enn jeg hadde trodd.

Overraskende at det er så lavt i Pakistan det korrelerer ofte med fattigdom. Kan jo selvsagt også være underrapportering. Det har sine naturlige forklaringer. Og grunnen er ganske så enkel. På tallet var det mange fremmedarbeidere fra Karibien, spesielt haitiere, som arbeidet i Kongo, og landene rundt.

At land som har en streng seksualkodeks har mindre SOI er heller ikke så underlig, uansett om tallene er underrapportert. Så underrapportert er de nok ikke. For en av de store risikoene for å SOI er nettopp ens eget seksualnettverk. De man ligger med har ligget med x antall andre, som igjen har ligget med x antall andre. Nettverk blir gedigne ganske så fort, pga eksponensialfunksjonen. Homoseksualitet er i strid med Guds lov.

Kvinnene gav seg hen til unaturlig kjønnsliv istedenfor det naturlige. På samme måte sluttet mennene å ha naturlig samliv med kvinner og brente i begjær etter hverandre. Menn drev utukt med menn- kvinnen higet etter kvinnen, og de måtte selv ta straffen for at de var kommet slik på avveier. Så fint for deg da! Hva med religionsfrihet som er grunnlovsfestet? Eller bryr du deg bare om innbilte lovverk nedtegnet for tusen år siden, uten relevanse for i dag?

Faktum er; mange av oss gidder ikke ta del i den bedretne menneskefiendtlige religionen din, så hva om du bare holder den for deg selv? Om du er imot homofili av religiøse årsaker, la vær å ha sex med samme kjønn!

Bibelvers-lesing er patetisk, og funket kanskje skremmende for mange år siden. Nå derimot er det kun irriterende og utrolig teit. Men skylden som vi alle hadde, lot Herren ramme ham. Bortkomne mennesker er av stor verdi for Gud. Det står i Bibelen, Lukas 15,7. På samme måte blir det større glede i himmelen over én synder som vender om, enn over nittini rettferdige som ikke trenger omvendelse.

Herren hører når jeg roper til ham. Hva er det med P3? Tror de fleste av oss her inne hetero eller homo er enig om en ting. Urinbadekar, toalettpapir med avføring og analfisting er avikende seksuell oppførsel som blir utført av et sterkt mindretall. Grunnen til at jeg sier at dette er at den type seksuell aktivitet kan føre til andre sykdommer og skader, anal prolaps blant annet.

Hvorfor velger da P3 som er ett stort organ å fokusere på en liten gruppe mennesker som hjelper en annen liten gruppe mennesker som ikke er representative for den vanlige homofile? Forstår ikke P3 at historier fra sære homofile miljøer skader mer enn gagner en forvirret homofil gutt på 14 år?

Er det ikke andre unge miljøer i norge som fortjener P3 sin oppmerskomhet mer? P3 kan si at alt må belyses men er ikke dette så snevert at dette er noe Blikk osv kunne satt fokus på?

P3 er tolerante ovenfor homofile men her har dere slått minoriteten ihjel med en overdose toleranse eller misforstått toleranse om en vil. Jeg er ikke enig i at alt MÅ belyses, men akkurat denne gangen hadde vi, med dokumentarskaper Ludvig Løkholm Lewin i spissen lyst til å fortelle om dette temaet. Neste gang skal vi fortelle om nynazisme, også et ytterpunkt i samfunnet vårt.

Det er ofte der de mest spennende historiene er, men P3 dokumentar har satt fokus på temaer så varierte som spiseforstyrrelser, politikk, kjønnsidentitet, kroppsbygging, bandkultur, og økonomisk kriminalitet. Og vi har hatt flere historier om helt vanlig kjærlighet.

Vi har ennå ikke hatt en dokumentar om det å komme ut av skapet for en ung gutt eller jente, det syns jeg vi skal lage hvis vi finner noen som vil snakke med oss om dette tar gjerne i mot tips til p3dokumentar nrk. Vi publiserer historier som sier noe om tiden vi lever i akkurat nå, og som også klarer å gi våre unge lyttere og lesere historisk innsikt, om hvorfor ting er som de er i dag.

Og som ikke minst klarer å stille spørsmålet: Må det virkelig være slik? Hva kan bli annerledes? Det du skriver om denne potensielle?

I dette tilfellet brukte Juntafil på P3 en halv time av sendingen sin i går til å snakke om temaet i dokumentaren. Juntafil når den yngste delen av målgruppen til P3, og de snakker ofte om det å komme ut av skapet, kjønnssykdommer, og svarer på helt normale spørsmål rundt seksualitet.

Takk for god info om intensjonene med P3 dokumentar. I dette tilfelle ble det nok litt snevert for meg personlig uten at det har noe med saken å gjøre.

Tempen på kommentarene under viser jo at de som ikke tåler andre orienteringer får sine fordommer bekreftet. Noen undergrunsmiljøer bør bli i undergrunnen. Jeg er enig med Olsen. Det var helt sikkert ikke vonde intensjoner bak dette innlegget, men helt gjennomtenkt var det nok heller ikke. Du drar opp andre ytterpunkter i samfunnet vårt som ogsås kal belyses.

Ta for eksempel nynazisme som du nevner. Vil en dokumentar om nynazisters skittene miljø skape avsky mot alle hvite menn og kvinner? For ikke å snakke om artikkelen… er ikke rart folk reagerer. Vel, hvis man først begynner å sjønnmale i stedet for å være nøye med sannheten er det kort til at hele greia blir en ren kamuflasje.. Hvis det så kommer opp at det meste var løgn vil det ikke ta kort tid før man stoler på homsemiljøet igjen. Å si at det er så VELDIG få som driver med temmelig påfallende praksis er vel også en tilsnikelse, etter hva jeg har hørt.

Mange av dem som driver med slikt er ganske ivrige til å samle tilhengere også. Og bare så det er sagt er jeg også blåst av banen av en del av kommentarene som er skrevet her. Men jeg mener alikevell at det er riktig å lage en dokumentar om hivepidemien som herjer i disse miljøene.

Grunnen til at vi snakker om hva som skjer i disse miljøene er at smittefaren er direkte knyttet opp til visse aktiviteter.

Vi er tydelige på at de som driver på med denne ekstremsexen er en minoritet i minoriteten. I dokumentaren kommer det klart frem at dette ikke handler om alle menn som har sex med menn, men en liten del av disse. Helseutvalget understreker også spesifikkt at dette ikke gjelder alle, og at selvidentifiserende homofile ikke har større risiko for å bli smittet en heterofile.

For meg er det helt klart at ikke alle menn som har sex med menn skal behøve å ta ansvar for det noen få driver med. Akkurat som at fisting og wetsex også forekommer blant heterofile og jeg ikke skal føle at det er noe jeg trenger å ta ansvaret for. Jeg ser at enkelte av de som kommenterer her ikke har skjønt dette, det får stå for deres regning.

Grunnen til at vi ikke har fulgt heterofile som praktiserer denne formen for sex er at vi ikke har noen indikasjon på at det er noen hivepidemi i disse miljøene. Etter å ha skummet raskt igjennom kommentarene ser jeg at noen viser irritasjon over at homofile absolutt skal dele sex-livet sitt i media, og at vi er skittene og ekkle. Jeg er helt enig i at alt i artikkelen over er skittent og ekkelt. Men selvfølgelig, det er gøyere å skrive om homser som henger i slynger enn de som er gift og har barn.

Akkurat som at det er morsommere å vise jan thommas og homser i kjoler enn vanlig ungdom med homofil legning. Lesertall går opp, og fordommer også. Jeg får grønnsninger av å lese denne artikkelen. Det er bra arbeid disse HIV-jegerne gjør og det er sikkert fint at de får oppmkersomhet.

Men for all del, dette er ikke representabelt for en hel legning. Når det kommer til å synes at homofili er ekkelt. Det er man fri til. Men det er ikke vits i å dele det i kommentarfelt.

Jeg er ikke særlig glad i kvinners kjønnsdeler og det menn gjør med dem heller, men jeg føler ikke for å spre mine tanker rundt det. Ikke sikker på det her, men tror det har mer med sannsynligheter enn at smitte er MULIG selv om det er få per romenhet,. Jeg tror ikke at det prinsipielt er behov for en viss minste-konsentrasjon av virus for å være smittefarlig, jeg tror heller at hvis det er meget lav konsentrasjon så blir smittefaren meget liten.

Opplagt, og grunnen er at dermed vil immunforsvaret klare å håndtere faren. Samtidig som forskjellige virus har sine egne egenskaper som gjør hvor de er å finne i stor nok grad. Ergo vil det være en sensasjon om hiv klarer å smitte gjennom spytt. Ikke at det er i teorien umulig, men all kunnskap vil påpeke at hvis det skjer vil det være så usedvanlig usannsynlig.

Derfor er den store majoritet som blir smittet, blitt smittet av nysmittede siden disse innhar en stor virusmengde pr enhet. En kan dermed i praksis, med statistikk i ryggen, si at f. Men du har selvsagt rett at i å påpeke at det ikke er en umulighet. Det siste du skriver, erdeu sikker på at det er vitenskapelig, eller prat som skal berolige, som det med at: Det får du tolke som du vil. Frem til i dag i hivhistoriens over årige historie så har man ikke funnet noen holdepunkter til at noe annet enn blod, sæd, vaginale væsker samt brystmelk overfører smitte.