Telefonnummer av homofile prostituerte Langesund

Homo fine gutter foreign affairs

homo fine gutter foreign affairs

Det går neppe lenge før du har menigheten for deg selv, smurfen. Da kan dete i ro og fred hylle hverandres innsikt spamme hverandre med youtube videoer den ene mer absurd enn den andre. Så kan du klappe deg selv på skuldra og si flink smurf mens du koker sammen noen nye dommedagsprofetier om verdens ende og menneskehetens undergang. Og når dommedag nok en gang uteblir kan du igjen triumferende proklamere at du og dine allierte lyskrigere nok en gang reddet de sovende sauene fra de onde bloddrikkende satanistene….

På sidelinjen sitter de utstøtte og ler seg fillete over alt det stupide våset du klarer å koke sammen, samtidig som det helt sikkert klør i skriveklypene etter å få sendt avgårde et par verbale sverdslag.

Så derfor, og på vegne av alle oss skeptikere som døgnet rundt har jobbet systematisk og utrettelig for å dekonstruere NyS, er det en stor glede og ære å få takke deg inderlig for alle gode øyeblikk du har gitt oss! Unik i den forstand at du sannsynligvis er den mest uopplyste og menneskefiendtlige debattanten i hele galaksen…. Sitter du her og griner forsatt Vandalf? Haddde i grunn planlagt at jeg skulle vente noen dager før jeg satte deg på plass for å se hvor lavt du klarte å synke men jeg klarer ikke mer, jeg ler så tårene triller her av den patetiske oppførslen din: Du av alle som er den som har brukt utrykket jødehatere om nesten alt av brukere og artikkelforfattere, du som har brukt jødekortet for alt det er verdt for å stoppe kjeften på motdebatanter sitter her nå og skriver side opp og side ned og krever unskyldning.

Klart du er jødehater som har nesegrus beundring for en ekstrem sekt som nekter å ansette homofile og jøder i bedriften sin Hadde en god venn som var Kristenzionist som fikk seg jobb i Fretex når han kunne bevise at han var kristen, men selv han sluttet etter kort tid som så mange andre før han når han så de ekstreme fordommene sektene hadde mot alle som ikke delere deres syn Klart sekten er beskyttet, hva hadde skjedd om det var Diplom is eller andre som nektet å ansette jøder og homofile slik som Fretex?

Du har jo også brukt tiden din på å forsvare zionisteliten som vil utrydde de stakkar jødene, som alle vet så er planen deres at Israel og Araberlandene skal utslette hverandre, Zionistene i USA og Israel sier rett ut at de er grisekåte etter å angripe Iran og utslette 1 million jøder som bor der og få lang og mellomdistanse raketter tilbake i selforsvar, ifølge Iran selv Ifølge CIA sjef Panette og Israleske ledere som Olmert vil dette angrepet kommet uten forvarsel nå til våren.

Seff er alt bare et spill for galleriet, Ahmadinejad er både zionist og har Israelsk pass, Lederene i USA, Iran og Israel sitter å hisser opp massene til å drepe hverandre mens de selv sitter trygt i huler langt under jorden og ser på moroa på storskjerm, spiser popcorn mens folket dreper hverandre. Nå det gjelder dommedagsteorier så har main strem knust meg totalt ned i støvlene for lengst, TV2 melder at 75 av menneskeheten vil bli utslettet til våren av virus, de sier også at Yellowstone kan få utbrudd snart og mørklegge planeten i mange år, NRK melder at magnetfelet vårt er i ferd med å kolapse men sist det skjedde så overlevde noen av menneskene og sånn forsetter det, det mest latterlige av alt er kansje Amerikanske nyheter som knapt har en sending nå uten å fortelle om utenomjordeiske reptiler som kommer for å utslette menneskeheten.

Gi meg gjerne adressen din så skal jeg sende deg en flaske vin, det er få men ingen som har klart å fått meg til å le så mye som du de årene du har vært her, en flaske økologisk GMO fri vin er det minste jeg kan gi deg: Homofili forer barnehandelen i barnevernet! Flere yngre blir også tatt http: Homofili er en menneskeskapt sykdom fremtvunget av pytoestrogen i svettende plastflasker og emballasjer og masse-innsprøyt av hormoner i kjøtt , og frukt.

Sjelen valgte livet som du velgte hvilken klær du skulle ha på deg, å si «jeg ble født i feil kropp» samtidig som man kaller seg selv spirituell går bare ikke.

Homofili er en sadistisk affære, og våre ledere i politiet, politikk og andre sadistiske institusjoner som påfører andre vold og lidelser, er homofile som liker smertefull rumpehumping. Det går ikke en dag uten at jeg møter på Frelsesarmen i Oslo Sentrums gater!!! Hvor mye penger vasser disse i egentlig? Jeg stiller dette spørsmålet til hver eneste jeg møter.

Jeg ville funnet på rimelig mye annen galskap før jeg hadde gitt adressen min til en åpenbart spinnvill og ustabil dommedagssmurf, så den hyggelige gesten din kan jeg dessverre ikke imøtekomme. Forresten, du kan jo alltids avlevere den hos mine venner i den sterkt homo- og jødehatende ekstremsekten kjent som Frelsesarmeen. Med sitt sofistikerte illuminatinarkosmuglernettverk klarer de fint å få vinflasken bragt til meg i god tid til neste helg.

Du mangler imidlertid noen sentrale brikker. Jeg kan nå avsløre at både Obama, Netanyahu og Ahmadinejad alle er kommandører i Frelsesarmeen, hvis eneste formål er å skape en altomfattende og utslettende verdenskrig.

Her spiller de i et av frelsesarmeens ypperste brassorkester, sammen med blant annet paven og noen av Rotschildene. Den som får Yatzy først får bestemme hvilken katastrofe som så skal påtvinges menneskeheten. Blir det krig, jordskjelv, orkan eller vulkan? Ja det sa morra di også da vi våknet men hun skulle ha spenn og ikke en flaske vin Vandalf ;. Jeg prøvde å ringe en av mine fantastiske venner i Frelesearmeen som forøvrig kunne bekrefte det jeg sa, mange av lederene har svært nedlatende fordommer, han sukket litt og sa han ønsket de kunne følge Jesus ord og ikke legge så mye vekt på game testamentet, som meg så mente han at de homofile er like mye likeverdige medmennesker som oss andre selv om de elsker av en samme kjønn.

Så Paven og Rotschildene spiller i brassorkester? Det var ukjent for meg at Obama, Netanyahu og Ahmadinejad var med i Frlesarmeen men mulig du har rett siden de også er Frimurere alle 3, alle 3 roper også på krig som i Frelesarmeens Krigsropet.

Nå er det jo en kjent sak at Saddam var 33 graders frimurer, Mubarak, Ben Ali, Ahmadinejad, Kong Badullah, Assad og Daffy var også høytstående frimurere som har sverget troskap til hverandre, en ed som langt overgår troskapen til folk og fedreland. Det er det delte meninger om, mange mener at Losje gjengen i MØ er moderate frimurere som de ønsker å bli kvitt for å innføre sharia og bane vei for det muslimske brorskap. Det lukter mer en ugler her, Saddam var kjent for sine 4 dobbeltgjengere så enten har de alle dobbeltgjengere som blit tatt, arrestert og drept eller så ofrer de seg for saken og sine losjeledere som de har sverget troskap til.

Det vil i såfall ikke være første gang at høytstående frimurere reiser over til andre siden for å forberede storinrykket som de påstår kommer i år. Er det noen med kunnskap som har noen meninger eller info så kom gjerne med dem: Ønsker ingen svar fra Vandalf eller andre kunnskapsløse septikere.

Vel du skal få siste ordet denne gangen også sånn som alltid, jeg har sagt mitt så skal ikke dra denne friske debaten noen lenger men kan ta med en liten sak som sjokerer Norge, Tunge forskningsgrupper har gått sammen i et studie for å se hvor omfattende Satanismen er i Norge, etter at resulatene som sjokerte forskerene ble vitenskaplig etterprøvd så ble det lagt ut en dokumentar på NRK, Lederen for forskningsgruppen er den kjente relgionsforskeren Kristi A N Kvale.

Jeg snakket forøvrig med en i Frelsesarmeen som kunne fortelle om en sinnsforvirret person som hadde ringt og messet noe om sekt, jødehatere, narkosmugling og annet usammenhengende babbel…. Snakk med fengselsinsatte, de besøker dem ved juletider og synger jødesanger og hyller David og Moses og Israel og gir dem kake som er den eneste grunnen noen gidder å høre på dem.

Når de blir stilt kritiske spørsmål, om Israel og sionistene som terroriserte Palestina fra tallet oppover, og helt til idag, så vil de ikke høre , uff, er det ulver i hønseburet vårt, nei å nei, sånt vil jeg ikke høre. Vi har det godt vi, så smiler de og går videre: Den personen som ringte Frelsesarmen, må ha vært deg selv, hvorfor ringe dem når man går forbi dem hver dag?

Herren skal gjøre deg til hode og ikke til hale. Du skal alltid være ovenpå og aldri ligge under, såfremt du hører på Herrens, din Guds bud, som jeg i dag byder deg å ta vare på og holde» 5. Er det dette du forsvarer med galle og blære Vandolf sønn av Adolf? Han var også en jøde , finansiert av Harrimans og Bank of wallstreet! Hvis folket i byen tar imot fredstilbudet og åpner portene for deg, skal de alle gjøre tvangsarbeid for deg.

Hvis de derimot ikke vil slutte fred, men føre krig med deg, skal du beleire byen. Herren din Gud vil gi den i dine hender, og alle mennene der skal du hogge ned med sverd.

Men kvinnene , småbarnene, og husdyrene og alt annet bytte kan du ta med deg. Du kan gjøre deg nytte av dette byttet som herren din Gud lar deg ta fra dine fiender. Slik skal du gå fram i alle byene som ligger langt borte fra deg og ikke tilhørerer folkene her.

Men i de byene som tilhører disse folkenene og som herren din gud vil gi deg til eiendom, skal du ikke skåne en eneste skapning.

I 5 Mosebok forteller Moses ved sin avskjedstale hvordan israelerne skal gå frem når de erobrer land fra ødemarken og Libanon, fra «Storelven» Eufrat til havet i vest:. Dere skal ødelegge alle stedene hvor de folkene dere driver bort, dyrker sine guder, på høye fjell og hauger og under hvert frodig tre. Riv ned altrene deres, slå i stykker steinstøttene, brenn opp Asjerapælene, hogg ned gudebildene og utslett deres navn fra disse stedene».

Et øyeblikk er du framme med hoggfangstene og punkterer musa. Et øyeblikk er du søt og uskyldig og offer.. Tror du det finns kun 1 pers i landet som har hjerte? Svar på det jeg skrev og vær mindre paranoid og schizofren, vi ser deg Vandalf, du har ingen gode ønsker for verden, bare hat for de som angriper det onde system. Hvorfor er de mest bestialske menn homofile? Hvorfor er homofili så utbredt i Norge?

Er det ikke lov å være normal lenger? Jeg har ikke noe hat imot homofili, men jeg har noe imot de som har noe imot at jeg forteller folk hvor ekkelt og morbid homseriet er. Vi har fortsatt lov til å være hetro. Hva får disse makthaverne til å ty til perversiteter?

Tenner de ikke på menneskeoffringsritualene lenger? Stimuleres de ikke av millioner kr i lønn pr dag? Må de bli tatt i rompa for å føle seg levende?

D Stakkars barn som blir kidnappet http: Smurfen og jeg går way back, og om ikke lenge er det utdeling av rosende ord, jazztobakk og gode ønsker for fremtiden.

Som en ond katt. Hogg klørne i musa, men ikke så hardt at den dør. Fordi den onde katten underholdes når offeret lider. Så punkterer den musa enda engang. Musa kryper saktere og saktere bortover , mens den onde katten fryder seg over fangsten sin, men den drepern ikke enda, og lar musa nesten slippe unna før den hopper fram igjen og hogger klørne i den igjen..

Mennesket er neste til å bøye seg. Vist du seriøst mener jeg har flere nick her så har Red min tilatelse til å sjekke IP-adresser mot listen din med andre nick du mener jeg måte være …. Debatten var jo over for min del og fred stiftet i siste kommentaren min, prøvde jo å linke ut en humor video med litt selv ironi i NRK linken over der Kristian Valen tar for seg det Norske Satan miljøet, det fikk meg til å le så tårene trillet men du kliker kanskje ikke linker til motdebatanter eller har humor?

Nå har jo ikke jeg noe i mot deg annet en at jeg blir irritert når du stadig angriper våre fantastiske artikkleforfattere som bruker mye av sin fritid på å skrive artikler gratis og stempler brukerene for å være Kokko, du er jo også en del av NS så da er jo kanskje du også litt Kokko? Når jeg leser kommentarene våre her så fremstiller vi oss som 2 klovner, så det er vel ikke lenge til vi får tilbud fra Cirkus Arnardo.

Jeg er videre enig i at undertegnede både fremstår og opptrer som en klovn til tider, og kan også være enig i at jeg til tider er rimelig kokko!

Han er ikke født homoseksuell, ingen er det. Bedratt av djevelen, ja. Så dette var en god artikkel. Avregistrert… Det sier ikke Jesus, han sier derimot: Hvorfor kan vi ikke heller få presentert en oppsummering av hva mange tiår med kjønnsforskning har å si, enn denne selvbiografiske skissen fra én kristen person som mener et eller annet på bakgrunn av sine egne personlige opplevelser?

Jeg skrev selv en oppsummering av kjønnsforskning da jeg jobbet for Rikshospitalet. Det er med tristhet jeg leser denne artikkelen. Surrealistiskt å lese en slik artikkel etter alt vi burde forstått nå. Å være homofil er like naturlig som å ha et annet utseende eller rase. Noen er født sånn, andre kan endelig få frem de følelsene senere biseksualitet. Dette minner meg bare om skremselspropaganda og fremmedfrykt! Det er ikke meningen at alle må reproduseres. Hva med de som ikke kan få barn?

Hva med de som har arvelige sykdommer, er det ikke ment at de kan få ha sex heller? Hvorfor er homofili så naturlig blant dyr om det er så unaturlig? Har vi ikke opplevd nok fremmedfrykt, dømming og kontroll av andre snart? Hvordan vet han at agendaen ikke er å gjøre ham heterofil? Har vi ikke til alle tider blitt programmert til hvordan seksualitet skal være? Klær, utdannelse, bøker, filmer, yrker, blodslinjer, trosretninger, lovverk, militæret..

Jeg ser en KjempeStor hetero-agenda uten sidestykke. Tenker han ikke på alle de rundt om i verden som får ødelagt sine liv på grunn av negative energier fra andre? Hvorfor er du så redd?

Hva er galt med å være homofil? Hva er galt med sex? Er ikke sex noe godt som naturen har skapt? Er ikke Kjærligheten Det Største? Det handler om frekvenser. Det handler om at Kjærlighet ikke har noe med kjønn å gjøre egentlig. I utgangspunktet er seksualitet naturlig og en av gavene vi har fått som ikke skal misbrukes. Det er imidlertid slik at elitene som baserer sin agenda på bl.

Sceptic society is part of Fabian Society and their Secret Agenda http: En illustrasjon som viser hvilken prioritet perverteringen har, agendaen er definert på toppen av organisasjonspyramiden, «Homosexual international, foundation international committee for sex equality, Amsterdam», Order of the illuminati, the conspiracy to rule the world http: Jeg fikk mange tomler ned ; men det er sannheten jeg beskrev, sex er hovedvåpenet innen det meste av mind control, innen mk-ultra og mange titall andre mind control prosjekter.

Et par grelle eksempler som viser dette tydelig, mind control i si helhet, 20, children sexually abused by Roman Catholic priests in Holland: Direkte referanse, 20, children sexually abused by Roman Catholic priests in Holland: Zetera — her er en norsk barnehjemssak med klare MK Ultra overtoner http: Jeg kjenner til at sex kan bli brukt i mind-control, da man putter sex inn med vold og tortur osv.

Eller ber krigere avstå fra sex for å bygge opp testosteron for å brukes til aggresjon. Igjen kontroll og holde vekk frihet og kjærligheten altså. Men igjen, ikke noe med homofili å gjøre. Vi vet alle hvordan homofile har blitt forfulgt, utestengt og plaget opp gjennom årene. Jeg grøsser bare med tanken på hvordan noen fortsatt mener homofile er syndige og må straffes!

At man ble stilt diagnose og kunne havne i fengsel for et frivillig homofilt samleie selv her i landet, helt frem til faktisk, er helt uvirkelig å forstå! Men er det virkelig dit vi vil tilbake igjen?

At folk har behov for å kontrollere, sykeliggjøre, eller bestemme hvem folk skal være sammen med, er for meg selv utenkelig! Hva skader det andre det liv folk velger selv å dele sammen? Mange har frykt eller usikkerhet mot det man ikke kjenner til eller blitt fortalt om. Kanskje er de helt enkelt selv biseksuelle som prøver å undertrykke sine følelser ved å fornekte seg selv? Men hvor mange lever ikke i depresjon og ulykkelige i ett eller annet heterofilt «forhold»? Hvor mange skilsmisser ser vi?

Hva er poenget med et ulykkelig ekteskap, når du kan erstatte det med et lykkelig homofilt? Og bare så det er nevnt, hver enkelt homofile individ er Minst like forskjellig som hver enkelt heterofile er naturligvis.

At homofili er mere tolerant i dag, enn før, skyldes kunnskap, internett og annen kommunikasjon. Homofili har eksistert til alle tider. Nå er folk er mere bereist, og takket være kjendiser som endelig har turt å komme ut av skapet, har man innsett at det slett ikke er noe sykelig, men noe helt normalt, unikt, positivt og vakkert!

Om man synes det er litt ekkelt alt som har med analt å gjøre, kan jeg gledelig anbefale en Rå Vegansk eller Vegetarisk diett, da maten ikke råtner og begynner å lukte på vei gjennom kroppen lengre! Noe av det viktigste og mest helbredende man kan gjøre for kroppen, spesielt om man har spist kokt eller animalsk mat, ikke minst med tanke på kunstige kjemikalier og tungmetaller etc, er å rense tarmene, såkalte tarmskyllninger Enemas, eller profesjonelt kalt Colon Hydrotherapy.

De aller fleste mennesker er enig i det du sier Michelle. Baktanken med å legge ut denne artikkelen var å fremme et synspunkt som noen har. Noen som er så opptatt av å skjule sine egne svake sider, at de er villig til å sette kniven i andres dypeste mest smertefulle sår for å slippe å eksponere sin egen sårbarhet.

De er «fightere» og de kjennetegnes av den rustning som de bærer. På rustningen har de til og med festet utallige udetonerte bomber som vil smelle hver gang noen kommer for nær deres sårbare svake sider.

De liker å spille «mind game» være mental, og rasjonell, men i bakhodet deres utspiller det seg et evig drama mellom to mennesker som slåss kjemper krangler om et fort. Du vil ikke berøre en «fighter» for han er ikke noe annet enn en rustning. Det eneste du kan se er hans rødsprengte slitne øyne, såå sliten av å beskytte seg selv mot sin egen sårbarhet, og enhver sjangse til å heales sine sår vil han drive vekk ….

Fighteren har ofte problemer med stivhet i kroppen, grunnet sin rustning og grunnet en ekstrem undertrykkelse av sitt emosjonelle legeme og sine feminine egenskaper.

Smerter og plager i armene er vanlig og kan spores direkte til hjertechakra og den ubalansen som ligger der, men også alle andre chakra. Sex er laveste form for kjærlighet.

Faktisk sex er lavere enn kjærlighet. Den høyeste form for kjærlighet er «compassion». Hvorfor da lage noe big deal ut av det. Slik som budskapet i denne artikkelen handler om en mann som tydeligvis har praktisert laveste form for kjærlighet hele livet, for hadde han vært ekte homofil hadde han praktisert compassion og ikke sex.

Ikke rart han er syk og sliten. Og på sine siste dager lik en fighter…. Når du har blitt såret av en «fighter» så vet du det. Smak føl vær den smerten. Men ikke prøv å kjempe tilbake. Det går ikke an å sloss med en rustning hvis du er naken. Det er ikke vits i å tale fra hjertet til et panser. Det er ikke vits i for en rustning vil bare være en rustning. På samme måte mener jeg at de som denne artikkelen sårer….

De aller færreste er enig med budskapet i denne artikkelen. Continue reading on Examiner. The European Parliament has denounced Russian laws that forbid the public mention of homosexuality or gender identity to minors. Takket være psykolog Dr.

Hugh Hefner Playboy sa Kinsey-rapporten «produserer en enorm seksuell oppvåkning, hovedsakelig på grunn av medieoppmerksomhet …» Dette viser hvordan eliten arrangerer sosial endring ved hjelp av media hype. Se Reisman, Kinsey, s. The spiritual cause of homosexuality http: How does the Law of Free Will relate to this? I mean, does a soul have a God-given right to choose to practice homosexuality? As stated throughout this website, the Law of Free Will is the ultimate law for the material universe.

God has given people free will, and therefore they have a right to do whatever they want, as long as they do not violate the free will of other people. You can only have free will if you can make absolutely any choice of which you can conceive.

Yet the Law of Free Will does not stand alone. This is the law that the Bible refers to in the saying that as a man soweth, so shall he reap. This is the law that Eastern religions call the law of karma. According to the Law of Free Will, a human being can do anything he or she wants. According to the Law of Cause and Effect, no human being can escape the consequences of his or her actions. So a soul does have a God-given right to practice homosexuality.

Please take note that I am not hereby saying that homosexuality is right or acceptable. En tidligere kjent amerikansk radioperson, Laura Schlesinger, fikk en gang et åpent brev fra en unkjent lytter. Her er brevet omgjort til norske forhold. Takk for kampen for den rette tro og at homofilt samliv ikke er forenelig med Bibelen og kristendommen! Det står jo klart i 3.

Hver gang jeg brenner en okse som et offer, vet jeg at dette gir en duft som velbehager Herren 3. De er ikke like begistret over eimen av brent okse. Jeg ønsker å selge datteren min som slave 2. Med det prisnivået vi har i dag — hva mener dere er rett pris for henne? En venn av meg sier dette bare gjelder for svensker, og ikke dansker.

Her trenger jeg litt hjelp — kan jeg eie dansker? Jeg har en nabo som insisterer på at han skal arbeide på sabatten. Er jeg moralsk ansvarlig for å gjøre dette selv? Eller tar kirken seg av dette? En venn av meg mener at selv om det er en vederstyggelighet å spise skalldyr 3. Jeg innrømmer at jeg er nærsynt og bruker briller. Må synet mitt være helt perfekt eller opererer vi med litt slingringsmonn her? De fleste av vennene mine går til frisøren. De klipper håret på sidene og tar skjegget i kantene.

Dette er tydelig en synd i Følge 3. Hvordan bør de straffes? Jeg har lest i 3. Kan jeg likevel spille fotball dersom jeg har hansker på? Min onkel har gård. Han synder mot 3. Kona er ikke noe bedre, fordi hun går med klær som er laget av to ulike stofftyper blanding av bomull og polyester.

Han har også den uvanen at han banner mye. Er det virkelig nødvendig at vi samler hele byen for å steine dem 3. Er det ikke like greit å brenne de til døde i et familieselskap — slik vi pleier å gjøre med mennesker som ligger med sine slektninger 3. Jeg vet dere har gått i dybden på denne type problemstillinger. Jeg er sikker på at dere kan hjelpe meg. Takk for påminnelsen om at Guds ord er evig og uforanderlig!!

I understand your concern for the many people who are caught in either extreme. Yet it seems to me that there is more to the debate than simply a lack of understanding. It seems like some people on both sides are unwilling to gain a higher understanding. There are indeed people who are unwilling to change their viewpoints and their ways.

Certain religious people are unwilling to change their desire to judge everyone according to their self-defined standard. These are the very people who crucified me 2, years ago.

These are the lawyers that would not enter into the middle way of the Christ consciousness and wanted to prevent everyone else from entering. I can tell you that there are certain souls who held positions of power in the Jewish religion 2, years ago and used their power to crucify me. Some of these same souls today hold positions of power in Christian churches, and they are now using their interpretation of my teachings as a justification for their judgmental attitude.

Yet they have absolutely no desire to change their ways or to come to a higher understanding. On the contrary, they practice homosexuality as a conscious act of defiance against God.

They want to keep practicing their homosexuality. They want to recruit other people to be fodder for their sexual predation. And they want society to acknowledge that they have a right to openly practice and demonstrate their sexual perversion. I am clearly aware that these people exist. I am clearly aware of their psychology and their modus operandi.

I am also aware that there is little chance of reaching such people through this website. Therefore, my foremost concern with this website is to reach those souls who are reachable; those who are willing to look for a higher understanding. Det er flott at artikkelforfatteren deler sin historie. Han har rett i forhold til sitt liv. Andre kan kanskje ha blitt født homofile. Finnes det «forskning» på hvordan homofiliaspektet fungerer i såkalte ur-samfunn?

Eller om det i det hele tatt forekommer. At homofili florerer ellers i naturen er et faktum. Slik sett burde det forekomme hos mennesker også ved fødsel. Kan det kanskje være noe med det stressende storsamfunnet som utløser muligheter for dette. Og hva er det store problemet med homofili egentlig? Ja, det er litt stressende i puberiteten fordi man vil jo ikke bli stemplet som avviker. Men å henge seg opp i denne tvangstanken er igrunn ganske patetisk. Blir nesten som når barn ikke skal ha den fargen fordi den representerer det andre kjønnet.

Mens det pågår er det ikke til å latterliggjøre, men som voksne er det enklere å ha et overblikk på dette. Og et annet interessant fenomen, er hvordan vi tiltrekkes de androgyne trekk. Fordi det er noe udefinerbart der, blir det interssant. Nesten noe overnaturlig, og da må det være noe guddommelig?

Nei, Stol på Gud, blææææææææ! På en måte har jeg ekstra stor sans for Per Kristian Foss fra Høyre fordi han har gjort det klart at han vil bli ansett som politiker og ikke som «homo-politiker». Hvordan mennesker velger å leve i sin private sfære bør være en privatsak. Min ulvenese lukter Illuminatets agenda her, som Falcon har pekt på. TV2 har også fokusert mye på hvilke landslagsspillere i kvinnehåndball som er lesbiske, både norske og danske.

Selv etter en kamp har en TV2-reporter konfrontert en spiller med hennes seksuelle legning. Trolig hadde reporteren Ernst A. Lersveen fått instruks om dette, sammen med et fotoshoppet bryllupsbilde av to kvinnelige håndballspillere:. Lersveen frem et manipulert bryllupsbilde av Camilla Andersen og Mia Hundvin. I bakgrunnen i stua der NRK hadde filmet var det godt synlig en stor strektegning på veggen som viste to menn som hadde anal sex.

Jeg synes denne artikkelen er ganske harmløs, da den lar en person slippe til med en selv-utleverende skildring av sin søken etter identitet. Det blir ikke annet enn noen «står fram»» eller «kommer ut av skapet» på en uvant måte. Det jeg ikke forstår er at det ikke er reaksjoner mot at NRK sender bilder av analsex midt under lørdagskosen.

Forøvrig er homo-elementet påfallende fremtredende i NRKs opplæringsprogram i «hvordan ha sex-uten kjærlighet» ved navn Trekant. Hva med å la det som tilhører den private sfære forbli der, særlig i massemadia?

Og hvorfor er det så mange som føler en så sterk trang til å skyte på spurven Nyhetsspeilet med kanoner? Analsex eller utsultete, og isønderrevne kropper? Underlig definasjon av lørdagskos? Måtte jeg velge tror jeg faktisk det hadde blitt analsex gitt? Hadde analsex blitt utført på en kvinne, hva da? Nei egentlig ikke men. Ikke lett å være menneske gitt: Jepp, spar Nyhetsspeilet som lar folk få si hva de mener.

Tydelig at artikkelen er i konflikt med hva TV sier folk skal mene. Ingen tvil om at Homofili er på moten i mainstream. Greit nok for meg, har aldri sett ned på homser, eller jo kanskje for mange år siden. Glemmer at Per Christian Foss er homse, tenker ikke på det. De er forskjellige som alle andre mennesker, jeg har hatt dårlig erfaring med noen av de.

Jeg har veldig gode kompiser som jeg har bodd med og levd med, tom delt seng med, dusjet med, men sex? Aldri i verden, ikke noe for meg.

Er det hele greia? Alt for mye fokus på sex, jepp! Jeg prøver å la vær å la meg styre. Sex er verre å slutte med enn røyk. Noen som sa dissonans reduksjon? Når det gjelder sex kan mennesker gjerne sammenlignes med dyr… Selv er jeg polygam og har 30 damer, det har jeg lært av min gode venn løven. Så synes jeg det er greit å sette meg i respekt bak hos andre hanner. Gud straffet ikke homser, det var heterosex han mislikte. Når Adams slange rørte på seg og strakk frem sin forbudne frukt skjedde det et under hos Eva som lot Adam smake på sin forbuden frukt.

Etterhvert ble Eva dårlig, hun ble kvalm og kastet opp, magen vokste. Det ble etterhvert vanskelig å skjule, de ble flaue over å ha blitt fristet av slangen som hadde eget liv og sin egen agenda. Jævla slangen sin feil og Eva selvf , de kledde på seg. Straffen for synden de hadde begått var fødselsmerter hos Eva, og Adam ble dømt til å forsørge Eva med bidrag, mat og ved. Til gjengjeld fikk de masse barn og barnebarn som har herjet jordkloden i evig tid: Moralen er vel grei… Sex er nok mindre viktig når alt kommer til alt og dissonans får slippe til.

Ihvertfall fått en eller annen hobby. Men sex er veldig, veldig sunt da ;-. Hemmeligheten i universet er virkelig å passe sine egne saker. Å ikke bli så involvert i seg at man disposisjonerer seg i forhold til seg selv og sitt eget liv. Man gjør seg selv kanskje ikke en tjeneste ved å prøve å løse gåten om homofili med mindre man er homofil selv, og det på en eller annen måte tjener en.

Det finnes antageligvis mange forskjellige årsaker til homofili, men det finnes kun en god måte å møte dem alle på. Grunnen i seg selv er heller ikke viktig. Desto viktigere er det kanskej å akseptere alle mennesker som der er.

En av mine beste venninner er lesbisk. Hun har vært det hele livet. Født slik, er slik. Jeg tviler ikke et sekund på at det stemmer og har ingen problemer med å akseptere hennes sannhet om sin legning.

Det er hun som er eksperten i sitt liv, og om seg selv. At han mener at samfunnet delvis har skyld synes jeg er merkelig, men han snakker utifra sitt univers — og der er dette sant. Han mener samfunnet bør våkne opp. Slutte å akseptere den homoseksuelle agendaen.

Da tenker jeg at mennesket stakkar må være sprøytegal og jeg tar meg selv i å under i hvor lav frekvens man må være på for å mene dette.

Trist for han å ha kastet bort hele sitt liv, men han hadde ikke noe godt å tilføye debatten om homofili, en debatt jeg egentlig trodde vi var ferdig med for lenge siden. Av alle plasttyper man kan velge mellom, ble dette stoffet valgt. Wikipedia har en definisjon av «samfunn»: Et samfunn er en gruppe individer som lever sammen og deler institusjoner, og som ofte har en felles kultur, felles tradisjoner og interesser.

Hva innebærer det å leve sammen i et samfunn? Å eksistere, og forsøke å overleve, på grunnlag av de premisser som andre har bestemt, basert på deres definisjonsmakt og verdensanskuelse? En mann som er notorisk utro mot sine partnere av motsatt kjønn, kan i ulike miljøer oppnå høy status, uavhengig av om hans partnere blir dypt såret, på begjærets alter.

En kvinne som er notorisk utro mot sine partnere av motsatt kjønn kan risikere å få lav status i sitt miljø. Kan man si at dette er basert på gruppetenkning, og ikke individuell kritisk tekning? Kan man da si at dette miljøets fordømmelser er basert på gruppetenkning, og ikke individuell kritisk tekning? Dette sier de hardnakket ved å vise til bibelen, som ikke er en muntlig, men en skriftlig rettesnor for mennesket.

Hvordan kan de være så skråsikre på at Gud og Jesus har sagt dette, når det med stor sannsynlighet er mennesker som har skrevet bibelen? Kan det bevises at Gud og Jesus har skrevet bibelen, at bibelen skal tolkes bokstavelig, eller er dette blitt motbevist? Hva klassifiseres som bevis i en religiøs sammenheng, og skal slike bevis gå foran menneskelige hensyn? Vitenskapsmenn og kvinner er opptatte av dogmatisme.

Står det noe sted i bibelen at fagfellevurdert forskning innen vitenskap er en synd? Kan menneskeheten vise til en fysisk guddommelig manifestasjon som har straffet homofili som en synd, ved å vise til at lynet har slått ned i de homofile, eller vise til andre guddommelige straffereaksjoner, eller vise til statistikk som indikerer at dette er en statistisk signifikant faktor?

Er det å påstå at de homofiles seksuelle adferd straffes med HIV virus, basert på kritisk tekning? Eller er man kritisk tenkende, hvis man påstår at HIV viruset ble antropogent fremstilt av forskere? Kan statistikk og menneskelig historie dokumentere antall ganger homofile, både historiske og ukjente personer har måttet lide for sine seksuelle legninger, og at de er blitt utstøtt og fordømt av sine samfunn, der alle lever sammen, og som ofte har en felles kultur, felles tradisjoner og interesser?

Bud; Gjør mot andre, som du ønsker andre skal gjøre mot deg. Vårt samfunn i sin helhet er generelt opptatt av å være empatisk, men vil ikke begrepet «empati» i denne sammenhengen miste sin kraft? Har Gud og Jesus sagt at det er en synd å sette seg inn i et homofilt menneskes situasjon? I vårt samfunn, der alle lever sammen, og hvor vi ofte har en felles kultur, felles tradisjoner og interesse, er svært mange opptatt av et privatliv. Alle har rett til et privatliv, sies det.

Har homofile mennesker i samfunnet et privatliv, når deres privatliv kan danne grunnlaget for at de blir utstøtt av sitt samfunn? Er retten til et privatliv en selektiv rettighet? Kanskje vi er kommet til en tid, hvor hvert enkelt individ burde granske seg selv, mer enn individet gransker andre, og heller la Gud og Jesus avgjøre hva som er synd, og ikke synd?

Dette kan være en svært smertefull prosess, for da kan man fort finne ut av, at man ikke lenger har tid til å granske andres synder. Det må da være mye bedre å bygge sin egen sjel, og ikke andres, for de som er opptatt av Jesu oppstandelse?

Hva innebærer egentlig begrepet «synd»? Burde ikke dette primært innebære å gjøre andre vondt? Er det moralsk å påstå at et homofilt menneske som elsker og ærer sin partner av samme kjønn, og som gir denne partneren et meningsfullt liv, begår en synd mot sin partner? Er det moralsk riktig å påstå at andre mennesker blir såret fordi deres medmennesker har et meningsfullt liv? Er ikke homofile mennesker å betrakte som medmennesker?

Eller er det moralsk riktig å påstå at alle mennesker har rett til et meningsfullt liv? Har alle mennesker et meningsfullt liv i vårt samfunn? Undertegnede er kritisk til mye av det som står i bibelen, og har i løpet av sitt liv hittil ikke opplevd lynnedslag eller andre guddommelige straffereaksjoner av den grunn.

Undertegnede har derimot opplevd uenighet fra andre individer av den samme grunn. De er riktignok mennesker, og ikke Gud eller Jesus. Vil lesere av denne teksten vurdere forfatteren som homofil, som heterofil, eller som homo sapiens? Var vel kansje akkorat dette som var meningen for deg! Syntes du skal bruke din opplysthet til å se postivt fremmover og akseptere det som har vert. Homofile i undersøkelsen scoret veldig høyt på psykiske problemer som angst og depresjon.

Dessuten scorer de kolossalt høyt på aggressivitet, sier Roland. The Salvation Army in the U. The New York Times reported that the Salvation Army believed it had a firm commitment from the White House to issue a regulation that would override local antidiscrimination laws. Vandulv — jeg mener Vandalv, her på dette tøffe forumet må enhver klare å stå oppreist med egne krefter. Landås avlastnings- og transittmottak. Våre metoder for inkludering.

Hvordan gjenkjenne diskriminering i arbeidslivet? Fra rasismefri til diskrimineringsfri sone. Kunnskap er nøkkelen til integrering. Gi rasisme rødt kort. Bli Folkevenn- en frivillig på asylmottak og i lokalmiljø. Lokallag og frivillighet for flyktninger i lokalsamfunnet. Leteaksjoner og assistanse til skadde. Båt og søk langs sjø. SR instruktørkurs - pilotprosjekt. Invitasjon til Instruktørsamling Land vi jobber i. Humanitær nedrustning i Angola.

Humanitær nedrustning i DR Kongo. Humanitær nedrustning i Mauritania. Humanitær nedrustning i Laos. Humanitær nedrustning i Tadsjikistan. Humanitær nedrustning i Thailand. Humanitær nedrustning i Bosnia-Hercegovina. Humanitær nedrustning i Kosovo. Humanitær nedrustning i Montenegro. Humanitær nedrustning i Albania. Humanitær nedrustning i Serbia. Humanitær nedrustning i Peru. Eksplosiver i bebodde områder.

Giftig avfall etter krig. Humanitær nedrustning i Mosambik. Humanitær nedrustning i Somalia. US Department of State.

.. Har alle mennesker et meningsfullt liv i vårt samfunn? Jeg tviler ikke et sekund på at det stemmer og har ingen problemer med å akseptere hennes sannhet om sin legning. Undertegnede har derimot opplevd uenighet fra andre individer av den samme grunn. Norsk Folkehjelp, Samfunnspolitisk avdeling Hilde Slåtten har levert en doktorgradsavhandlingder thai orchid oslo husband homoseksuell ser på bruken av homoskjellsord i ungdomsskolen, og skadevirkninger av dette. Han er ikke født homoseksuell, ingen er det. Og hva er det store problemet med homofili egentlig? Porn from norway gamle damer sex Deltakerne på dette spillet på gratis bi dating severdigheter få enklere ved top free porn sites sex video norway kjæret abort er en prestasjon gratis fitte aylar sex jeg ville være en Ved å kompensere for vanlige fri porno filmer Melding vil heller være enkelt damer i dusjen Beste online forbindelser nettverket uten tillatelse baserer kvinne, homo fine gutter foreign affairs.

Russiske gutter i norge tantra massage homoseksuell nice

THAI BØSSE MASSASJE MAJORSTUA ESCORTE STJØRDAL

Best escorts in europe chat online bøsse